GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Westlandvoorelkaar

16 december 2019, 00:00 – 00:00

De belangrijkste functies van Vitis Vrijwillige Inzet zijn het bemiddelen van vraag en aanbod op de ‘vrijwilligersmarkt’, het bij elkaar brengen van mensen die iets willen doen voor anderen en organisaties die mensen nodig hebben. Dit kan gaan om gewoon vrijwilligerswerk, maar ook om een maatschappelijke stage. Echter, wij bieden méér dan alleen bemiddeling van vraag en aanbod. Wij helpen organisaties contacten te leggen met elkaar, bieden actuele cursussen, organiseren bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten en geven advies op maat.
Neem eens een kijkje op onze website:
www.westlandvoorelkaar.nl/contact
 

Dorp ontmoeting: Naaldwijk

Adres ontmoeting: www.westlandvoorelkaar.nl

Website: www.westlandvoorelkaar.nl

Facebook: https://www.facebook.com/westlandvoorelkaar.nl

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen