Opening

ontmoetingskasjes

in beeld

Video opening eerste Ontmoetingskasje

Een prachtige bijeenkomst was het, de opening van het eerste ontmoetingskasje. Bekijk hier de video waarin burgemeester Bouke Arends en wethouder Piet Vreugdenhil het eerste kasje bij Woonzorgcentrum De Kreek openen. 

Het initiatief van WestlandOntmoet is mogelijk gemaakt door de betrokkenheid van de gemeente Westland, Fonds 1818 en Rabobank Westland. WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn.

Ga voor meer informatie over WestlandOntmoet naar www.WestlandOntmoet.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen