GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Open Monumentendag

12 september 2020, 10:00 – 17:00

Op zaterdag 12 en zondag 13 september is het landelijke Open Monumentendag. Dit jaar in een ander jasje door de coronamaatregelen. Toch is het Monumentaal Westland gelukt om ondanks de hindernissen een creatief programma samen te stellen zodat u kunt genieten van onze mooie monumenten. De meeste openen alleen op zaterdag hun deuren voor publiek, sommige ook op zondag.
 
Met de fiets of wandelend kunt u de open monumentenroute volgen en zelfs meerdere monumenten op één dag bezoeken.
Kijk van tevoren goed welke monumenten in Westland open zijn en reserveer (wanneer dit staat aangegeven) uw bezoek of deelname aan een activiteit. Zo komt u niet voor niets en komen er niet teveel mensen tegelijk bij elkaar.

Dorp ontmoeting: ‘s-Gravenzande

Adres ontmoeting: Overal

Website: http://www.monumentaalwestland.nl/

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen